Kaila de leeuwentemmer

Kaila
Connie Snoek & Marloes Kemming

De moeder van Kaila valt uit de trapeze. Het publiek gilt, maar gelukkig vangt Kaila’s vader haar weer op en samen maken ze mooie salto’s. Kaila woont in het circus maar ziet haar eigen toekomst niet in de nok van de tent. Haar droom is leeuwentemmer worden. Ze oefent met haar rode kater Stientje en met een beetje vis erbij gaat dat steeds beter. Jelle lacht haar uit met haar kattentemmer-gedoe. Totdat leeuw Maan ontsnapt……..

Het aansprekende verhaal is geschreven door Marloes Kemming, de illustraties zijn gemaakt door Connie Snoek. Connie’s werk is prachtig van stijl en kleur. Haar werk doet me denken aan de sfeer van Carl Cneut. Een mooi kunstwerk uitgegeven door Vier Windstreken.

Vanaf 4 jaar
€ 14.50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s