Alles is reden voor een feestje

Alles is reden voor een feestje
Ingrid & Dieter Schubert, Monique Berndes

“Alles waar je blij van wordt is reden voor een feestje”, volgens Uil. Een nieuw huis, een mooie dag, verliefd zijn. Nou, dat laten Haas, Mol, Muis, Bever, Eekhoorn en Mier zich geen twee keer zeggen. Ze hangen allemaal hun uitnodiging voor een feestje aan de dikke boom. Maar wel allemaal diezelfde avond om 8 uur. Gelukkig is Uil slim en creatief en komt er één groot feest.
Met dit mooie prentenboek waan je je een beetje in de dierenwereld van Toon Tellegen. Het kleine, lieve verhaal is geschreven door Monique Berndes. En dankzij de illustraties van Ingrid en Dieter Schubert vliegen de taarten, ballonnen, lampions en slingers om je oren en is dit boek een waar feestje. Alle reden tot lezen dus.

 

Vier Windstreken, € 14.50

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s