Zelf lezen over Lang geleden…

Dit ben ikArend van Dam heeft 4 AVI-boekjes geschreven over belangrijke figuren uit de geschiedenis. Eerder schreef hij 50 voorleesverhalen over de geschiedenis in de bundel Lang geleden. Het makkelijkste AVI boekje gaat over Rembrandt van Rijn (Rem).
Dit ben ik
en kijk
dit ben ik ook
ik weet wat ik doe
ik kijk naar mijn oog
een oog
en nog een oog
ik kijk naar mijn wang
en naar mijn neus

De drie andere deeltjes gaan over Leo(nardo) da Vinci (AVI M3), Anton Fokker (M4) en Albert Einstein (M4). Een zeer welkome aanvulling voor de beginnende lezer die graag verhalen leest die echt gebeurd zijn. Rijk geillustreerd door Alex de Wolf.

Van Holkema & Warendorf, € 7.99 per deel

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s