Een pluim voor haar – Leren lezen met Nana van het Roversbos

Nana van het roversbos
Ann Lootens

Nieuwe avontuur van Nana , Tante Dora, de rovers en alle dieren van het bos. Egeltje is ziek. Ze verliest haar stekeltjes. Dokter Das maakt meteen een drankje. Natuurlijk helpt Nana haar en ook alle vrienden uit het Roversbos doen iets liefs voor Egeltje.
Dit boek kunnen kinderen met gemiddeld 12 maanden leeservaring zelfstandig lezen. Door het karakter van samenleesboek kunnen kinderen die minder leeservaring hebben ook al meedoen. De grootgedrukte woorden en zinnen zijn voor hen bestemd. Ook zitter er teloefeningen in verwerkt en ook het alfabet en het lezen van de klok komt aan bod. Een lekker groot leesboek met veel extra’s! Kleurrijk geïllustreerd door Emilie Timmermans.

Clavis, € 19.95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s