Speel je mee?

Speel je mee
Hervé Tullet

Een geel rondje en een zwarte streep in een boek. En jij, de lezer. Doe je mee, speel je mee? Hé waar gaat dat rondje helemaal heen, omlaag, omhoog WOW! wat gaan we hoog! Bravo! Jij bent goed. Je kunt zelfs de kleuren veranderen. Zelfs in het donker ben je goed. Je mag tuimelen, lopen, springen en vliegen. En hopelijk kom je snel nog een keertje spelen. Net als in zijn eerdere boeken Een Boek en Kleuren kun je hier samen, met veel fantasie, enorm plezier aan beleven. Je voelt je werkelijk een goochelaar, een tovenaar, een kunstenaar.

Oogappel, € 13.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s