Superjuffie op kamp

Superjuffie op kamp
Janneke Schotveld

Eindelijk is het zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester Snor meegaat. Zelf heeft hij er in ieder geval wél erg veel zin in…Zal het driedaagse kamp goed gaan? Zonder dat ze geroepen wordt door dieren in nood, zonder dat meester Snor reden heeft om haar op haar kop te geven? Maar dan gaat ze per ongeluk in de fout. En alsof dat niet erg genoeg is, gebeurt er daarna nóg een ramp.
Wil je net als Superjuffie en haar klas op avontuur? Verander de juf of meester dan in een Superjuffie/meester en maak er een foto van. Stuur deze naar prijsvraag@unieboekspectrum.nl en maak kans op een schoolreisje naar Wildlands.

Van Holkema & Warendorf, € 13.99

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s