Het grote Cornelia Funke verhalenboek

Funke voorleesboek def.indd
Cornelia Funke

Een boek vol grappige, spannende en griezelig goede verhalen over ridders, monsters en vuurspuwende draken. Maar ook over duinzwijntjes, honden, katten en over de lettervreter: Stijn en zijn familie zijn geen boekenlezers en erven van opa 23 dozen vol met boeken. Stijn voorkomt dat vader ze in de open haard gooit en bouwt met de boeken op zolder een prachtige hut. Bij de erfenis hoort ook een wolbeertje, een ware lettervreter. Van alle boeken die hij oppeuzelt maakt hij ‘Woordmuziek’ en verwent Stijn met de mooiste verhalen. Een ideaal voorleesboek met losse verhalen voor thuis, op kamp, voor de tent en bij het kampvuur. Van meesterverteller Cornelia Funke. Vanaf 6 jaar.

Querido, € 16.50

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s