Het bijzondere beestjesboek

Bijzondere beestjesboek
Yuval Zomer

In dit boek staan allerlei vliegende, stekende en wriemelende beestjes. Ze hebben allemaal geen botten in hun lijf. De meeste van deze beestjes hebben een skelet aan de buitenkant, dat heet een exoskelet. Er valt heel veel te ontdekken in dit mooi geïllustreerde boek, door te lezen maar ook zeker door goed te kijken. Zo kun je op alle platen zoeken naar de beestjes die verstopt zijn. Er staat veel informatie in die al voor jonge lezers te lezen is. Waarom lopen mieren in een rijtje? Zijn beestjes bang in het donker? Waarom lijkt een wandelende tak op een tak? Een heel aantrekkelijk lees-, kijk- en doeboek. En als je een echt beestjesexpert wilt worden dan eindigt het boek met een handig overzicht van woorden die je kunt gebruiken als je over beestjes praat.

Lemniscaat, € 14.95

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s