Links of rechts

Links of rechts
Yvonne Jagtenberg

Er waren eens vier ik-weet-niet-wezens die niet wisten wat ze zouden spelen. Eén wezen kreeg genoeg van het ‘k-weet-‘t-niet gezeur en nam de anderen mee op pad. Als de weg in tweeën splitst komen ze voor de keuze te staan, links óf rechts.
Yvonne Jagtenberg gebruikt in haar illustraties allerlei verwijzingen naar René Magritte, zoals een pijp, een bolhoed en een grote blauwe vogel met wolken als vlekken. Perfect passend bij haar eigen naïeve stijl. Het is een prentenblokboek, wat betekent dat het een stevig boek is met dikke kartonnen bladzijden. Een origineel boek om kinderen spelenderwijs bekend te maken met de begrippen links en rechts. De tekst is op rijm.

Rubinstein, € 14.95

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s