Suzy en de kwallen

suzy en de kwallen
Ali Benjamin

Suzy weet veel dingen die anderen niet weten. Zo weet ze bijvoorbeeld dat er elk jaar 150 miljoen mensen door een kwal gebeten worden. Suzy heeft een fascinatie voor kwallen. Ze leest er boeken over en volgt allerlei deskundigen op dat gebied over de hele wereld. Wanneer haar beste vriendinnetje plotseling overlijdt komt Suzy’s wereld in een ander daglicht te staan. Franny is omgekomen en de volwassenen gaan ervan uit dat ze verdronken is. Suzy echter denkt dat een hele giftige kwal de oorzaak zou kunnen zijn. Ze worstelt met haar verdriet en met de vriendschap die pijnlijk anders verliep dan ze had gewild. Suzy trekt zich terug in haar eigen wereld, praat niet meer en maakt een groots plan om achter de waarheid van het overlijden te komen.
Een boek over een intense en ook pijnlijke vriendschap, over schuldgevoel, over afscheid en over een bijzonder begaafd meisje. Mooi uitgegeven boek met een leuke kwallenprint op de zijkant van de bladzijden.
Vanaf 10 jaar

Van Goor, € 16.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s