Waarom zijn er zoveel blote mensen in de kunst?

Waarom zijn er zoveel blote mensen…… & andere levensbelangrijke vragen over kunst. Want door vragen te stellen kun je leren begrijpen wat een kunstenaar nou eigenlijk wil zeggen en waarom een kunstwerk op een bepaalde manier is gemaakt. Kunst wil ons laten nadenken op nieuwe manieren. Dit boek noemt je aan de hand van vragen mee door de geschiedenis van de beeldende kunst. ‘Waarom is alles wazig?’, ‘Zijn er ook lelijke beelden?’, ‘Waarom is kunst zo duur?’, ‘Word jij kwaad van dit schilderij?’ In dit rijk geïllustreerde kunstboek vind je antwoord op al die vragen. Leuk om zelf te lezen voor kinderen vanaf een jaar of 10.

Lemniscaat, € 14.95

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s