Pas op! Val op!

VBL_cover_02.indd
Sarah Devos en Sarah Vanbelle

Hoe steek je veilig de straat over? Welke verkeersborden en wegmarkeringen zijn er? Hoe blijf je uit de dode hoek? Wat zijn haaientanden? En wat is spookrijden? Hoe herstel je een lekke band? En hoe pimp je een fiets. Een uitgebreid informatief boek over de verkeersregels, de verschillende weggebruikers en een veilige houding in het verkeer. Met tips en weetjes, een verkeersspel van oefeningen voor het verkeersexamen. Voor Vlaamse én Nederlandse kinderen geschikt met hier en daar de aangegeven verschillen in regels.

Vanaf 10 jaar
Lannoo € 18.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s