Stukjes hemelblauw

stukjes-hemelblauw
Sue Durrant

Het verhaal van broer Zac en zus Ira begint in Huize Skilly, een kindertehuis in Londen. Voor die tijd gingen ze samen van het ene pleeggezin naar het andere. In hun nieuwe huis maken ze vrienden en genieten vooral van de verwilderde tuin. Van hun ouders weten ze niets. Er is alleen een beduimelde foto van een zwarte hond. De titel van het boek refereert aan de momenten dat de kinderen tussen al het grijze en grauwe in hun leven stukjes blauw zien aan de hemel, kleine geluksmomenten. Zo mogen ze een weekje op vakantie naar Huize Applestone. Hier woont Martha, een alleenstaande vrouw die haar hele leven al in dit huis woont. Ook hier weer een prachtige tuin met een grote treurwilg. Hier wordt de hemel steeds blauwer voor ze. Mooi sfeervol en hoopvol boek met een prachtig omslag!

Vanaf 10 jaar
Meis & Maas, € 15.95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s