Arme Rijk

arme-rijk
Bette Westera en Sylvia Weve

Hij hoefde niet te wachten tot ze dood was. Integendeel, ze stierf het liefst alleen, met heel veel rust en ruimte om zich heen. Ze wist wel dat de wijde wereld groot was, maar Rijk was dat nu ook. Hij was al hoger dan het gras en dan het graan. Hij moest alleen nog worden wie hij was.

De moeder van Rijk is ziek, zo ziek dat ze zal gaan sterven. Met een appel, een ei en een knapzak vol stenen gaat Rijk op pad. Hij ontmoet de wonderlijkste mensen en komt op bijzondere plaatsen. Zijn knapzak zorgt voor grote verrassingen en teleurstellingen. Hij leert dat rijkdom deuren kan openen, maar ook een last kan zijn. Verder leert hij dat hij meer te geven heeft dan hij denkt.

Het gouden duo Westera/Weve zorgt met dit mooie boek voor een rijke uitbreiding van onze sprookjescollectie. Prachtig verteld op rijm met de typische Westera-humor en groots geïllustreerd in prachtige Weve-kleuren. Op de CD wordt het verhaal voorgelezen door acteur Klemens Patijn begeleid door sfeervolle muziek van Martijn Rondel.

Gottmer, € 24.95

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s