Sam en Bennie op zoek naar een boek

sam-en-bennie
Judith Koppens  & Marja Meijer

Sam houdt erg van lezen maar haar hondje Bennie niet. Die speelt het liefste buiten. Samen gaan ze naar de bibliotheek op zoek naar een boek voor Bennie. Terwijl het hondje buiten staat te wachten laat Sam voor het raam allerlei boeken zien maar Bennie vindt het allemaal niks en maakt dat met ferme lichaamstaal duidelijk. Totdat het boek ‘I love Worst – 101 recepten’ tevoorschijn komt……. Zo zie je maar, Kees Fens krijgt weer gelijk: voor ieder mens én dier is er het ‘beslissende boek’, hét boek waardoor je lezen leuk gaat vinden.

Clavis, € 14.95
Vanaf 4 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s