Diepzeedokter Diederik

CV Diepzeedokter Diederik.indd
Leo Timmers

Elke ochtend duikt diepzeedokter Diederik de oceaan in, op zoek naar zeedieren in nood. Een goudmakreel met een stijve staart, een sardientje dat stinkt of een kwal met rugpijn? Dokter Diederik weet overal raad mee. Maar wat te doen als je zelf in moeilijkheden raakt? Waar Gust eerder in het boek Garage raad wist met alle auto-klussen van de dieren, worden nu de zeedieren geholpen door Diederik. Leo Timmers heeft een stijl die je meteen herkent en waar veel kinderen gek op zijn vanwege de vele details én humor in de illustraties. Boek is bekroond met de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen.

Querido, € 14.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s