Podkin Eenoor

Podkin Eenoor
Kieran Larwood

Het is Midwinternacht als een rondreizende bard aankomt in de konijnenburcht van Doornwoud. In ruil voor een maaltijd en een slaapplek wil hij wel het échte verhaal over Podkin Eenoor vertellen. Al meteen in het tweede hoofdstuk lees je over de Goroms. Monsterlijke konijnen met bloeddoorlopen ogen en knarsend metaal om hun lijf. Zij zijn een voortvloeisel uit de duistere, ijzeren magie. De andere konijnen van de diverse burchten zijn doodsbang voor ze en slaan op de vlucht. Ook de stam van Podkin wordt door de Goroms aangevallen. Samen met zijn zus en kleine broertje ontsnapt Podkin en moet zien te overleven in de gevaarlijke bossen. Daar krijgen ze hulp van Brigid, een heks. Zij vertegenwoordigt de natuurlijke magie. Een spannend en avontuurlijk eerste deel van een nieuwe trilogie met veel magische en mythische elementen. Leest als een klassieker.Met mooie illustraties van David Wyatt.

Gottmer, € 15.99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s