Theaterlezen voor Sint

Sint komt over een paar weken in het land. Hoe leuk is het om je voor te bereiden op de komst van de Sint met een theaterleesoptreden! Dat kan met dit nieuwe deel in de serie Toneellezen van Zwijsen: ‘wie is sint?’, geschreven door Anke Kranendonk, met illustraties van Mylo Freeman. Een grappig en spannend verhaal in verschillende hoofdstukken, geschreven op M-3 niveau.
Tip voor een optreden: laat de dubbelrollen en de regieaanwijzingen / vesintrteller door verschillende kinderen lezen. Anders wordt het voor het publiek moeilijk te onderscheiden wie-wie is. Veel oefen- en optreedplezier!

wie is sint?
Uitgeverij Zwijsen
€ 7,50

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s