Het geheugen van een olifant

geheugen van een olifant
Wessel Sandtke & Jan Jutte

Ezeltje geeft een feest en alle dieren zijn uitgenodigd. Wat heb je allemaal nodig? Snoepjes, knakworstjes, slingers, feesthoedjes, limonade….. Ezel gaat op weg naar de winkel van Olifant. Onderweg komt hij zijn vrienden tegen en ze hebben allemaal ook iets nodig uit de winkel. De lijst is zo lang geworden dat Ezel alles is vergeten als hij bij Olifant aankomt. Hoe krijg je het geheugen van een olifant? Een thema waar iedereen zo nu en dan mee te maken heeft. Jan Jutte schept met zijn kleurrijke illustraties een prachtige wereld om het verhaal heen.
Wessel Sandtke komt uit Dordrecht en is een goede bekende van De Giraf. Wessel zullen wij nooit vergeten! We zijn dan ook heel blij dat hij de presentatie van zijn eerste kinderboek bij ons in de winkel wil houden. Donderdag 8 maart, tijdstip volgt!

Lemniscaat, € 13.95

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s